O AMT posoda za kuhanje

AMT Posode so plod enega najhitreje rastočih proizvajalcev kuhinjske posode v Evropi. Podjetje je zgrajeno na temeljih starih nemških tradicij, ki segajo v leto 1904.
AMT posode so prisotne že v več kot 100 državah po vsem svetu in veljajo za eno izmed najboljših kuhinjskih posod.

Posode AMT se ponašajo z izjemno kakovostjo in številnimi nagradami, ki potrjujejo, da izpolnjujejo vse potrebe kulinaričnih umetnikov po vsem svetu.

V nemškem podjetju AMT združujejo tradicijo, trdno obrtniško znanje, sodobno tehnologijo in strokovno znanje skupaj z vrhunskimi materiali, da svojim strankam zagotovijo vrhunsko kakovost.

Posoda običajno prestane nujno potrebne teste kakovosti. Posoda AMT “World’s Best pan” pa ni prestala samo običajnih testiranj, ampak tudi posebna testiranja, ki so potekala v najglobljih gozdovih vzhodne Evrope.

Rezultati so izjemno prepričljivi. Ponve AMT so ostale cele tudi, ko je čez njih zapeljal tank! Več v videu spodaj.

Natančna – ročna izdelava posode AMT

  • AMT posode so izdelane po metodi ročnega ulivanja aluminija na star tradicionalen način. Zahvaljujoč temu ima posoda AMT posoda lahko od 3 do 9 mm debelo dno.
  • 9 mm debelo aluminijasto dno je velika osnova za shranjevanje toplote: hitro se segreje in zmanjša porabo energije kar za 30%.
  • AMT posode so premazane s prevleko Lotan, zato je kakršno koli prijemanje preteklost.
  • Zaradi svoje izjemne trdnosti in odpornosti so AMT posode primerne tudi za profesionalne kuhinje in za izredne obremenitve.

EKO kuhinja je prihodnost

Eko ponev je visokokakovostna ponev z zamenljivim premazom Lotan – zahvaljujoč kateri vam ni treba kupovati novih ponev, saj lahko samo eno uporabljate več let.

Embalaža ponve je bila zasnovana z mislijo na zaščito naravnega okolja – izdelana je iz materiala, ki ga je mogoče reciklirati. Poleg tega embalaža zmanjša količino materialov, ki bi jih običajno odvrgli v smeti – pakiranje ponve ne zahteva dodatnih polnil in namesto letaka lahko na strani škatle najdete kodo QR, ki vas bo preusmerila na izdelek. opis.

Dizajn embalaže je prejel nagrado za najboljšo embalažo Red Dot.

bg-green

Kuhajte samo z najboljšimi na svetu

Odlična kakovost in inovativnost posod AMT je omogočila, da nam je zaupalo veliko kuharjev, tako profesionalnih kot amaterskih. Že vrsto let spremljamo in podpiramo kuharske mojstre na kulinaričnih olimpijadah in mednarodnih tekmovanjih.

Strokovnjaki s podjetja, ki izdelujejo AMT posodo so s pomočjo Nemške nacionalne kulinarične ekipe razvili posodo, ki izpolnjuje najvišja pričakovanja kuhinjskih mojstrov. Na Kulinarični olimpijadi “IKA 2012 je 50 od 52 mednarodnih kulinaričnih ekip kuhalo v posodi AMT “World’s Best Pan”.

o-amt-chefs
0
Košarica
Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino
Izračunaj dostavo